Operacione ajrore të veri të Irakut, ushtria turke neutralizon 6 terroristë të PKK-së

Ushtria turke ka neutralizuar gjatë dy operacioneve ajrore në veri të Irakut 6 pjesëtarë të armatosur të organizatës separatiste terroriste PKK, të cilët po përgatiteshin të sulmonin postat kufitare të Turqisë...

Operacione ajrore të veri të Irakut, ushtria turke neutralizon 6 terroristë të PKK-së

Ushtria turke ka neutralizuar gjatë dy operacioneve ajrore në veri të Irakut 6 pjesëtarë të armatosur të organizatës separatiste terroriste PKK, të cilët po përgatiteshin të sulmonin postat kufitare të Turqisë.

"Në zonat veriore Sinat-Haftanin dhe Metina të Irakut janë ndërmarrë dy operacione ajrore, si rezultat i të cilave janë asgjësuar pozicione zjarri dhe depo municionesh të terroristëve, si dhe janë neutralizuar 6 pjesëtarë të armatosur të organizatës separatiste terroriste PKK, të cilët po përgatiteshin të sulmonin postat kufitare të Turqisë", bën të ditur Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura të Turqisë përmes një komunikate të shkruar.Lajme të ngjashme