Vrasja e Khashoggi – Ekipet turke kontrolluan rrjetin e kanalizimit me kamera robotike

Në rrugën ku ndodhet Konsullata e Arabisë Saudite në Stamboll, me ndihmën e kamerave robotike u kontrollua rrjeti i kanalizimit.

1076799
Vrasja e Khashoggi – Ekipet turke kontrolluan rrjetin e kanalizimit me kamera robotike

Në rrugën ku ndodhet Konsullata e Arabisë Saudite në Stamboll, me ndihmën e kamerave robotike u kontrollua rrjeti i kanalizimit.

Punonjësit e një kompanie private nën mbikëqyrjen e policisë, me ndihmën e kamerave robotike, në orët e mbrëmjes kontrolluan kanalizimet në rrugën ku ndodhet Konsullata saudite, në të cilën u vra gazetari saudit Jamal Khashoggi.

Hetimet për vrasjen ende vazhdojnë ndërsa detyra kryesore e hetuesve është gjetja e mbetjeve të Khashoggit dhe gjetja e përgjegjësve për vrasjen. (AA)

 


Lajme të ngjashme