Forcat Ajrore turke neutralizuan 10 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Në një deklaratë të bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Turqisë thuhet se sot Forcat Ajrore Turke ndërmorën një operacion ajror ndaj rajoneve Avashin-Basyan dhe Zap në veri të Irakut.

Forcat Ajrore turke neutralizuan 10 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK) në një operacion ajror të ndërmarrë në rajonet Avashin-Basjan dhe Zap në veri të Irakut kanë neutralizuar 10 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Në një deklaratë të bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Turqisë thuhet se sot Forcat Ajrore Turke ndërmorën një operacion ajror ndaj rajoneve Avashin-Basyan dhe Zap në veri të Irakut.

Si rezultat i operacionit janë neutralizuar 10 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, të cilët ishin në përgatitje për sulme ndaj bazave ushtarake turke.Lajme të ngjashme