Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu takon homologun e tij francez Le Drian

I ndodhur për një vizitë zyrtare në kryeqytetin Paris të Francës, ministri Çavusoglu pati një takim kokë më kokë dhe mes delegacioneve me ministrin Le Drian.

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu takon homologun e tij francez Le Drian

Ministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, Mevlut Çavusoglu zhvilloi një takim me homologun e tij francez, Jean-Yves Le Drian.

I ndodhur për një vizitë zyrtare në kryeqytetin Paris të Francës, ministri Çavusoglu pati një takim kokë më kokë dhe mes delegacioneve me ministrin Le Drian.

Bëhet e ditur se gjatë takimit dypalësh u shkëmbyen mendimet në lidhje me çështjet rajonale me në krye krizën në Siri, çështjet e marrëdhënieve dypalëshe dhe çështjet tjera që ndodhen në rendin e ditës të Turqisë dhe Francës.

Takimi i zhvilluar prapa dyerve të mbyllura zgjati afërsisht 1 orë e gjysmë.Lajme të ngjashme