Ushtria turke përfundoi detyrën e patrullimit të 48-të në Menbixh

Forcat e Armatosura Turke përfunduan misionin e tyre të 48-t të patrullimit të koordinuar/pavarur në Siri në linjën mes Menbixhit dhe rajonit të operacionit "Mburoja e Eufratit".

Ushtria turke përfundoi detyrën e patrullimit të 48-të në Menbixh

Forcat e Armatosura Turke përfunduan misionin e tyre të 48-t të patrullimit të koordinuar/pavarur në Siri në linjën mes Menbixhit dhe rajonit të operacionit "Mburoja e Eufratit".

Në deklaratën e bërë nga Shtatmadhoria e Turqisë, njoftohet se njësitë e Forcave të Armatosura Turke dhe njësitë ushtarake të Shteteve të Bashkuara të Amerikës zhvilluan detyrën e patrullimit në mënyrë të koordinuar dhe të pavarur në linjën mes Menbixhit dhe rajonit të çliruar më parë nga terroristët përmes operacionit "Mburoja e Eufratit".

Patrullimi i parë u realizua në 18 qershor.

 


Lajme të ngjashme