Përfundon takimi i fundit i grupeve të punës së Turqisë dhe Rusisë për Sirinë

Në Ankara u zhvillua takimi i fundit ndërmjet grupeve të punës së Turqisë dhe Rusisë për çështjen e Sirisë.

Përfundon takimi i fundit i grupeve të punës së Turqisë dhe Rusisë për Sirinë

Në Ankara u zhvillua takimi i fundit ndërmjet grupeve të punës së Turqisë dhe Rusisë për çështjen e Sirisë.

Ministria e Mbrojtjes bëri një deklaratë me shkrim ku bëri të ditur se: “Takimi i fundit midis grupeve të punës së Turqisë dhe Rusisë në lidhje me zhvillimet në Siri dhe çështjet e sigurisë rajonale u mbajt më datat 31 gusht - 4 shtator në kryeqytetin Ankara”.  

Në vijim të deklaratës shtohet se punimet reciproke të grupeve të punës do të vazhdojnë edhe në periudhën e ardhshme.

 


Lajme të ngjashme