Erdogan reagon ndaj agjencisë së vlerësimit të kredive, Standard & Poor's

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) tha se numri i terroristëve të neutralizuar në operacionin e Forcave të Armatosura Turke ‘Dega e Ullirit’ në rajonin Afrin të Sirisë, ka arritur në 4.400.

964759
Erdogan reagon ndaj agjencisë së vlerësimit të kredive, Standard & Poor's

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) tha se numri i terroristëve të neutralizuar në operacionin e Forcave të Armatosura Turke ‘Dega e Ullirit’ në rajonin Afrin të Sirisë, ka arritur në 4.400.

Presidenti Erdoan mbajti një fjalim në Kongresin e Forumit të Gruas së Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK) dega Kayseri.

Ai nënvizoi vendosmërinë e Turqisë ndaj luftës kundër terrorit.

Më pas ia vlerësoi edhe qëndrimin e Agjencisë ndërkombëtare të klasifikimit të kredive, “Standard & Poor's” në lidhje me Turqinë.

“Standard & Poor's, një agjenci e klasifikimit të kredive merr vendime politike dhe thotë se ekonomia jonë është duke u tkurrur. Jep vlerësim dhe notë për Turqinë. Si guxon?” tha Presidenti Erdoan ndër të tjera në fjalim.  Lajme të ngjashme