“TRG-122”, raketa më e re e kompanisë turke “Roketsan”

Kompania Turke e Industrisë dhe Tregtisë së Raketave, “Roketsan”, është duke i shtuar inventarit të armëve kombëtare edhe një raketë të re...

961226
“TRG-122”, raketa më e re e kompanisë turke “Roketsan”

Kompania Turke e Industrisë dhe Tregtisë së Raketave, “Roketsan”, është duke i shtuar inventarit të armëve kombëtare edhe një raketë të re.

Roketsan-i ka përfunduar me sukses testet e kualifikimit të raketave me rreze veprimi 3-40 km, “TRG-122”, të udhëzuara me radarë dhe me forcë të lartë shkatërruese.

Tashmë radhën e kanë testet e lëshimit në njësitë e Komandës së Forcave Tokësore të Turqisë.Lajme të ngjashme