Erdogan bisedoi me homologun e tij iranian Ruhani për Gutën Lindore

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka zhvilluar një bisedë telefonike me homologun e tij iranian Hasan Ruhani.

Erdogan bisedoi me homologun e tij iranian Ruhani për Gutën Lindore

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka zhvilluar një bisedë telefonike me homologun e tij iranian Hasan Ruhani.

Gjatë bisedës Erdogan dhe Ruhani kanë diskutuar për zhvillimet e fundit në Siri.

Bëhet e ditur se gjatë bisedës së dy liderëve është rënë dakord për përshpejtimin e përpjekjeve për zbatimin e shpejtë të armëpushimit, në mënyrë që t'i jepet fund dramës në Gutën Lindore. (AA)Lajme të ngjashme