Operacioni ‘Dega e Ullirit’-Numri i terroristëve të neutralizuar arrin në 1614

Në operacionin “Dega e Ullirit” në Afrin të Sirisë, që mbahet i pushtuar, u neutralizuan edhe 19 terroristë të tjerë të organizatave terroriste PKK/KCK/PYD-YPG dhe DAESH.

Operacioni ‘Dega e Ullirit’-Numri i terroristëve të neutralizuar arrin në 1614

Në operacionin “Dega e Ullirit” në Afrin të Sirisë, që mbahet i pushtuar, u neutralizuan edhe 19 terroristë të tjerë të organizatave terroriste PKK/KCK/PYD-YPG dhe DAESH.

Forcat e Armatosura Turke dhe Ushtria e Lirë Siriane vazhdojnë përparimin drejt qendrës së Afrinit.

Në deklaratën e bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke terroristët janë neutralizuar me ofensivat tokësore dhe ajrore.

Në deklaratë në mes të tjerash thuhet se prej fillimit të operacionit më 20 janar e këtej numri i përgjithshëm i terroristëve të neutralizuar doli në 1 mijë e 614.Lajme të ngjashme