Lihen të lirë 6 turqit e arrestuar në Jerusalem nga policia izraelite

6 nënshtetasit turq, që vizituan Mesxhidi Aksanë dhe u morën nën arrest nga policia izraelite pas namazit të xhumasë, bëhet e ditur se sot u lan të lirë.

Lihen të lirë 6 turqit e arrestuar në Jerusalem nga policia izraelite

6 nënshtetasit turq që vizituan Mesxhidi Aksanë dhe u morën nën arrest nga policia izraelite pas namazit të xhumasë bëhet e ditur se sot u lan të lirë.

Policia izraelite kishte arrestuar dje 6 nënshtetas turq, që vizituan Mesxhidi Aksanë.

Bëhet e ditur se personat e arrestuar pas namazit të xhumasë janë biznesmen turq që kanë shkuar nga qyteti i Kajserisë.

Sipas deklaratës së bërë nga dega e Kajserisë së Shoqatës së Pavarur të Industrialistëve dhe Biznesmenëve të Turqisë (MUSIAD), ndër të arrestuarit ishte edhe kryetari i degës së Kajserisë, Nedim Olgunharputlu. Bëhet e ditur se biznesmenët janë lënë të lirë për tu nxjerrë nesër para gjykatës.Lajme të ngjashme