Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Avionët e ushtrisë turke godasin pozicionet e terroristëve në Veri të Irakut

Në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke në rajonin Gara në Veri të Irakut  u asgjësuan pozicionet e armëve, strehimoret dhe depot e armëve dhe municioneve të organizatës separatiste terroriste PKK.

Avionët e ushtrisë turke godasin pozicionet e terroristëve në Veri të Irakut

Në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke në rajonin Gara në Veri të Irakut  u asgjësuan pozicionet e armëve, strehimoret dhe depot e armëve dhe municioneve të organizatës separatiste terroriste PKK.

Sipas deklaratës së Shtabit të përgjithshëm, Forcat e Armatosura Turke vazhdojnë të marrin në objektivë kampet që përdoren nga terroristët e organizatës separatiste terroriste në Irak.

Avionët luftarakë të Komandës së Forcave Ajrore, zhvilluan operacion ajror ndaj kampeve të PKK-së në Gara.

Avionët reaktivë goditën në shenjë pozicionet e armëve, strehimoret dhe depot e armëve dhe municioneve të organizatës separatiste terroriste PKK në këtë rajon.



Lajme të ngjashme