Ministria e Jashtme Turke i jep notë proteste ambasadorit amerikan

Ambasadorit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës së thirrur në Ministrinë e Jashtme iu dorëzua protesto verbale dhe me shkrim.

Ministria e Jashtme Turke i jep notë proteste ambasadorit amerikan

Turqia protestoi dobësinë e treguar nga personeli i sigurisë amerikane gjatë vizitës së Presidentit Rexhep Tajip Erdoan në datën 16 maj në Uashington.

Ambasadorit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, i cili u thërrit në Ministrinë e Jashtme të Turqisë, në lidhje me këtë temë, iu dha notë proteste verbale dhe me shkrim.

vijon...Lajme të ngjashme