Avionët turq goditën terroristët e fshehur në Veri të Irakut në kufi me Turqinë

Forcat e Armatosura Turke zhvilluan operacione ajrore kundër terroristëve në Metina, Zap, Avaşin-Basyan dhe Gara në Veri të Irakut, që përgatiteshin për sulm ndaj postave dhe bazave ushtarake

728498
Avionët turq goditën terroristët e fshehur në Veri të Irakut në kufi me Turqinë

Forcat e Armatosura Turke zhvilluan operacione ajrore kundër terroristëve në Metina, Zap, Avaşin-Basyan dhe Gara në Veri të Irakut, që përgatiteshin për sulm ndaj postave dhe bazave ushtarake

Në deklaratën e bërë nga Shtabi i Përgjithshëm bëhet e ditur se në kuadër të operacionit u morën nën zjarr rajonet ku strehoheshin terroristët e sipërpërmendur.

Në operacion u asgjësuan 4 shpella, 3 strehimore dhe 3 kampe të ndryshme ku fshiheshin terroristët.Lajme të ngjashme