Erdoan mori pjesë në inaugurimin e 193 projekteve të reja në Ankara

Sot në Ankara u bë inaugurimi kolektiv i 193 projekteve të madhësive dhe rëndësisë së ndryshme me një vlerë prej 1 trilion e 405 miliardë lirave turke.

704053
Erdoan mori pjesë në inaugurimin e 193 projekteve të reja në Ankara

Sot në Ankara u bë inaugurimi kolektiv i 193 projekteve të madhësive dhe rëndësisë së ndryshme me një vlerë prej 1 trilion e 405 miliardë lirave turke. 

70 nga këto projekte i përkasin Bashkisë së Metropolit të Ankarasë.

Ndër projektet e inauguruara sot ka mbikalime dhe nënkalime, rrugë, punime infrastrukture, ndërtesa shtesë për spitale, muze, biblioteka, parqe, ndërtesa për dhënie shërbimesh ndaj popullit, punime restaurimi etj.Lajme të ngjashme