“Mburoja e Eufratit” – Shkatërrohen 80 objektiva të DAESH-it

Në kuadër të operacionit “Mburoja e Eufratit”, filluar më 24 gusht nën drejtimin e Turqisë për spastrimin e elementëve terroristë nga veriu i Sirisë, të martën janë bombarduar 80 objektiva të organizatës terroriste DAESH...

“Mburoja e Eufratit” – Shkatërrohen 80 objektiva të DAESH-it

Në kuadër të operacionit “Mburoja e Eufratit”, filluar më 24 gusht nën drejtimin e Turqisë për spastrimin e elementëve terroristë nga veriu i Sirisë, 3 opozitarë sirianë kanë rënë dëshmorë dhe 4 të tjerë janë plagosur gjatë luftimeve të së martës (1 nëntor).

Të njëjtën ditë janë bombarduar 80 objektiva të organizatës terroriste DAESH duke eliminuar kështu aftësinë manovruese të terroristëve në terren.

Që nga dita e parë e këtij operacioni ushtarak e deri më sot janë çaktivizuar në mënyrë të kontrolluar gjithashtu 33 mina dhe 1.379 bomba artizanale.Lajme të ngjashme