Ushtria turke asgjëson 80 objektiva të DAESH-it

Në Operacionin ‘Mburoja e Eufratit’ që filloi në 24 gusht në pararojën e Turqisë për të pastruar elementët terroristë në veri të Sirisë u asgjësuan 80 objektiva të DAESH-it.

Ushtria turke asgjëson 80 objektiva të DAESH-it

Duke u hapu zjarr u mbështet operacioni i përparimit të Ushtrisë së Lirë Siriane dhe u asgjësuan objektivat e përcaktuara.  

Nga ana e avionëve që i përkasin Forcave të Armatosura, në Mirkane, Tashllëhyjyk (Taşlıhüyük) dhe Tileli u asgjësuan 2 ndërtesa shtabesh, 3 ndërtesa që përdoren si pozicione të armatosura dhe objektivat e tipit të bunkerit.

Edhe forcat e koalicionit në operacionin ajror asgjësuan objektivat në Dabëk.Lajme të ngjashme