Në Lixhe vritet një terrorist i PKK-së

Në operacionin në nënprefekturën Lixhe (Lice) të rrethit Dijarbakër (Diyarbakır) është asgjësuar një terrorist.

576578
Në Lixhe vritet një terrorist i PKK-së

Njësitë e Komandës së 7-të të Trupave zhvilluan një operacion në zonën rurale të nënprefekturës Lixhe.  

Në operacionin ku u vra një terrorist u vu në pranga edhe një person që bashkëpunonte me terroristin.

Në kërkimet e bëra në këtë zonë u sekuestruan një raketahedhëse, 5 armë me qytë të gjatë, 2 bomba dore, shumë municione si dhe 300 bimë narkotike dhe 2 tonë e gjysmë drogë.Lajme të ngjashme