Sulm në Dijarbakër, 1 dëshmor një i plagosur

1 ushtar ra dëshmor si pasojë e sulmit me raketahedhëse dhe armë të rënda nga ana e terroristëve në Nënprefekturën Silvan të rrethit Dijarbakër (Diyarbakır).

537805
Sulm në Dijarbakër, 1 dëshmor një i plagosur

Si pasojë e goditjes me raketë të vend-rojës ku qëndronin ushtarët që mbrojnë sigurinë e digës në ndërtim në Silvan është plagosur edhe një ushtarë.

Ndërkohë që ushtari i plagosur është marrë nën kurim, ka filluar operacioni për të asgjësuar terroristët që kryen sulmin.Lajme të ngjashme