30 avionë të Forcave Ajrore Turke godasin objektivat e PKK-së

Në kuadër të zbulimeve të bëra nga ana e Forcave Ajrore Turke, mbrëmë në rajonet Sinat dhe Haftanin-Gara të Irakut të veriut dhe sot në mëngjes në rajonin Hakurk, u zhvilluan operacione ajrore ndaj pozicioneve të organizatës terroriste PKK.

30 avionë të Forcave Ajrore Turke godasin objektivat e PKK-së

Në kuadër të zbulimeve të bëra nga ana e Forcave Ajrore Turke, mbrëmë në rajonet Sinat dhe Haftanin-Gara të Irakut të veriut dhe sot në mëngjes në rajonin Hakurk, u zhvilluan operacione ajrore ndaj pozicioneve të organizatës terroriste PKK.

Bëhet e ditur se objektivat janë goditur në shënjestër.

Mësohet se në të dyja operacionet ajrore janë përfshirë 30 avionë tip F-16 dhe F-4 2020.


Fjalët Kyçe: Forcat Ajrore Turke , F-16 , F-4 2020

Lajme të ngjashme