Partia Demokratike e Popujve, HDP, po tregon fytyrën e vërtetë dhe qëllimin e saj

Jazëk u qoftë 2 deputetëve të HDP-së, të cilët morën pjesë në varrosjen e terroristit.

Partia Demokratike e Popujve, HDP, po tregon fytyrën e vërtetë dhe qëllimin e saj

Ndërkohë që vazhdojnë reagimet pasi deputetja e HDP-së, Tugba Hezer, vizitoi shtëpinë ku priteshin ngushëllimet për bombarduesin e sulmit të 17 shkurtit në Ankara, ku u vranë 29 persona dhe u plagosën 61 të tjerë; kësaj radhe deputetët e HDP-së, Mehmet Ali Aslan dhe Besime Konca, morën pjesë në ceremoninë në Batman të varrosjes së terroristit, që u vra gjatë përleshjeve me forcat e sigurisë në Sur të Dijarbakërit,ku dhe dhanë mesazhin: “Jemi në rrugën e tij!"

Fjalimet e dy deputetëve të HDP-së plot lëvdata në ceremoninë e varrimit të terroristit shkaktuan një reagim të madh në opinionin publik turk.Lajme të ngjashme