Turqi-Vazhdojnë operacionet anti-terror

Sipas deklaratës të bërë nga Shtabi i Përgjithshëm gjatë operacioneve të fundit janë asgjësuar 5 terroristë.

442297
Turqi-Vazhdojnë operacionet anti-terror

Vazhdojnë operacionet të ndërmarra në kuadër të luftës kundër terrorit.

Sipas deklaratës të bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke, në nënprefekturën Idil të Shërnakut (Şırnak) janë asgjësuar 4 terroristë, ndërsa në nënprefekturën Sur të Dijarbakërit (Diyarbakır) u asgjësua 1 terroristë.

Ndërkaq në operacionet e ndërmarra në Shanllëurfa (Şanlıurfa), Bitlis, Ëdër (Iğdır), Batman dhe Erzinxhan (Erzincan) janë kapur 8 terroristë.

Në kuadër të operacioneve janë asgjësuar edhe mjetet shpërthyese të vendosura pranë rrugëve.Lajme të ngjashme