Turqi, dorëzohen 9 terroristë të PKK-së

Të paktën nëntë militantë të organizatës terroriste, PKK janë dorëzuar pranë forcave të sigurisë në Turqi në prefekturat Diyarbakır dhe Şırnak.

Turqi, dorëzohen 9 terroristë të PKK-së

Të paktën nëntë militantë të organizatës terroriste, PKK janë dorëzuar pranë forcave të sigurisë në Turqi në prefekturat Diyarbakır dhe Şırnak.

Në një deklaratë të publikuar në ueb faqen e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë së Turqisë thuhet se 8 militantë të PKK-së janë arratisur nga Iraku verior dhe u dorëzuan forcave të sigurisë në rajonin Şırnak.

Një tjetër terrorist i PKK-së është dorëzuar në rajonin Sur në Diyarbakır, thuhet më tej në deklaratë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme