Erdogan pret në takim delegacionin e Federatës së Volejbollit të Turqisë

Presidenti Recep Tayyip Erdogan priti në takim në Stamboll udhëheqësit dhe lojtarët e Federatës së Volejbollit të Turqisë.

1618514
Erdogan pret në takim delegacionin e Federatës së Volejbollit të Turqisë

Presidenti Recep Tayyip Erdogan priti në takim në Stamboll udhëheqësit dhe lojtarët e Federatës së Volejbollit të Turqisë.

Ai falënderoi volejbollistet turke me famë botërore Naz Aydemir Akyol dhe Eda Erdem Dundar për mbështetjen e tyre në fushën e volejbollit.

Ai u bëri dhurata dhe falënderoi delegacionin e Federatës së Volejbollit të Turqisë.

Ndërkaq, nënshtetasja kubane, volejbollistja e Fenerbahçes, e cila ndodhej në delegacion, Melissa Teressa Vargas, kaloi në nënshtetësinë turke dhe bëri të ditur se këtej e tutje ajo do të luaj për skuadrën kombëtare turke të volejbollit.



Lajme të ngjashme