Atletikë – Turkja Yasemin Can renditet e treta në Evropë

Yasemin Can e përfundoi garën në vendin e tretë, me kohë 14 minuta e 57 sekonda e 63 të qindtat, duke përvetësuar medaljen e bronzit...

Atletikë – Turkja Yasemin Can renditet e treta në Evropë

Në seancën e mbrëmjes së ditës së gjashtë dhe të fundit të Kampionatit Evropian të Atletikës, organizuar në kryeqytetin Berlin të Gjermanisë, atletja e kombëtares turke, Yasemin Can, fitoi medaljen e bronztë në garën e 5.000 m për femra.

Ajo e përfundoi garën në vendin e tretë, me kohë 14 minuta e 57 sekonda e 63 të qindtat, duke përvetësuar medaljen e bronzit.Lajme të ngjashme