Orari i ndeshjeve të Botërorit "Rusi 2018"

Më poshtë vijon orari i të gjitha ndeshjeve që do të luhen në Kampionatin Botëror të Futbollit “Rusi 2018”:

992057
Orari i ndeshjeve të Botërorit "Rusi 2018"
241372.jpg
Rusya_2018_Dünya Kupası_FIFA.jpg

Gjatë Kampionatit Botëror do të zhvillohen gjithsej 64 ndeshje, ndërsa finalja është caktuar për datën 15 korrik, gjithashtu në Moskë.

Në fazën e parë të kampionatit në tetë grupe deri më 28 qershor do të luhen gjithsej 48 ndeshje ndërsa nga dy kombëtare më të mirat nga grupet do të kualifikohen në të tetën e finales.

Faza e dytë e kampionatit fillon më 30 qershor, nga ku fituesit avancojnë hap pas hapi drejt finales. Ndeshjet e fazës së ardhshme do të luhen në bazë të skemës së përcaktuar më parë.

Ndeshja për vendin e tretë, në orar është një ditë para finales, më saktësisht më 14 korrik dhe do të luhet në Shën Petërburg.

Vendi dhe orari i të gjitha ndeshjeve të fazës së grupeve në Rusi 2018:

Grupi A

Sfida

Data

Ora

Qyteti

Ekipet Kombëtare

TV

1

14 Qershor

17.00

Moskë

Rusi

A.Saudite

TRT1, TRT4K

2

15 Qershor

14.00

Ekaterinburg

Egjipt

Uruguaj

TRT1, TRT4K

17

19 Qershor

20.00

Sh. Petërburg

Rusi

Egjipt

TRT1, TRT4K

18

20 Qershor

17.00

Rostov

Uruguaj

A.Saudite

TRT1, TRT4K

33

25 Qershor

16.00

Samara

Uruguaj

Rusi

TRT1, TRT4K

34

25 Qershor

16.00

Volgograd

A.Saudite

Egjipt

TRTSPOR 

Grupi B

4

15 Qershor

17.00

Sh. Petërburg

Marok

Iran

TRT1, TRT4K

3

15 Qershor

20.00

Soçi

Portugali

Spanjë

TRT1, TRT4K

19

20 Qershor

14.00

Moskë

Portugali

Marok

TRT1, TRT4K

20

20 Qershor

20.00

Kazan

Iran

Spanjë

TRT1, TRT4K

36

25 Qershor

20.00

Kaliningrad

Spanjë

Marok

TRT1, TRT4K

35

25 Qershor

20.00

Saransk

Iran

Portugali

TRTSPOR 

Grupi C

5

16 Qershor

12.00

Kazan

Francë

Australi

TRT1, TRT4K

6

16 Qershor

18.00

Saransk

Peru

Danimarkë

TRT1, TRT4K

22

21 Qershor

14.00

Samara

Danimarkë

Australi

TRT1, TRT4K

21

21 Qershor

17.00

Ekaterinburg

Francë

Peru

TRT1, TRT4K

38

26 Qershor

16.00

Soçi

Australi

Peru

TRTSPOR 

37

26 Qershor

16.00

Moskë

Danimarkë

Francë

TRT1, TRT4K

Grupi D

7

16 Qershor

15.00

Moskva

Argjentinë

Islandë

TRT1, TRT4K

8

16 Qershor

21.00

Kaliningrad

Kroaci

Nigeri

TRT1, TRT4K

23

21 Qershor

20.00

N. Novgorod

Argjentinë

Kroaci

TRT1, TRT4K

24

22 Qershor

17.00

Volgograd

Nigeri

Islandë

TRT1, TRT4K

39

26 Qershor

20.00

Sh. Petërburg

Nigeri

Argjentinë

TRTSPOR 

40

26 Qershor

20.00

Rostov

Islandë

Kroaci

TRT1, TRT4K

Grupi E

10

17 Qershor

14.00

Samara

Kostarikë

Serbi

TRT1, TRT4K

9

17 Qershor

20.00

Rostov

Brazil

Zvicër

TRT1, TRT4K

25

22 Qershor

14.00

Sh. Petërburg

Brazil

Kostarikë

TRT1, TRT4K

26

22 Qershor

20.00

Kaliningrad

Serbi

Zvicër

TRT1, TRT4K

41

27 Qershor

20.00

Moskë

Serbi

Brazil

TRT1, TRT4K

42

27 Qershor

20.00

N. Novgorod

Zvicër

Kostarikë

TRTSPOR 

Grupi F

11

17 Qershor

17.00

Moskva

Gjermani

Meksikë

TRT1, TRT4K

12

18 Qershor

14.00

N. Novgorod

Suedi

K. e Jugut

TRT1, TRT4K

28

23 Qershor

17.00

Rostov

K. e Jugut
 

Meksikë

TRT1, TRT4K

27

23 Qershor

20.00

Soçi

Gjermani

Suedi

TRT1, TRT4K

43

27 Qershor

16.00

Kazan

K. e Jugut
 

Gjermani

TRT1, TRT4K

44

27 Qershor

16.00

Ekaterinburg

Meksikë

Suedi

TRTSPOR 

Grupi G

13

18 Qershor

17.00

Soçi

Belgjikë

Panama

TRT1, TRT4K

14

18 Qershor

20.00

Volgograd

Tunizi

Angli

TRT1, TRT4K

29

23 Qershor

14.00

Moskë

Belgjikë

Tunizi

TRT1, TRT4K

30

24 Qershor

14.00

N. Novgorod

Angli

Panama

TRT1, TRT4K

46

28 Qershor

20.00

Saransk

Panama

Tunizi

TRTSPOR 

45

28 Qershor

20.00

Kaliningrad

Angli

Belgjikë

TRT1, TRT4K

Grupi H

16

19 Qershor

14.00

Saransk

Kolumbi

Japoni

TRT1, TRT4K

15

19 Qershor

17.00

Moskova

Poloni

Senegal

TRT1, TRT4K

32

24 Qershor

17.00

Ekaterinburg

Japoni

Senegal

TRT1, TRT4K

31

24 Qershor

20.00

Kazan

Poloni

Kolumbi

TRT1, TRT4K

47

28 Qershor

16.00

Volgograd

Japoni

Poloni

TRT1, TRT4K

48

28 Qershor

16.00

Samara

Senegal

Kolumbi

TRTSPOR 

Orari i ndeshjeve të së tetës së finaleve:

49

30 Qershor

20.00

Soçi

Grupi A 1

Grupi B 2

TRT1, TRT4K

50

30 Qershor

16.00

Kazan

Grupi C 1

Grupi D 2

TRT1, TRT4K

51

1 Korrik

16.00

Moskë

Grupi B 1

Grupi A 2

TRT1, TRT4K

52

1 Korrik

20.00

N. Novgorod

Grupi D 1

Grupi C 2

TRT1, TRT4K

53

2 Korrik

16.00

Samara

Grupi E 1

Grupi F 2

TRT1, TRT4K

54

2 Korrik

20.00

Rostov

Grupi G 1

Grupi H 2

TRT1, TRT4K

55

3 Korrik

16.00

Sh. Petërburg

Grupi F 1

Grupi E 2

TRT1, TRT4K

56

3 Korrik

20.00

Moskë

Grupi H 1

Grupi G 2

TRT1, TRT4K

Ndeshjet çerekfinale: (Në TRT1, TRT4K)

57

6. Korrik

16.00

N. Novgorod

Fituesi i ndeshjes 49

Fituesi i ndeshjes 50

58

6. Korrik

20.00

Kazan

Fituesi i ndeshjes 53

Fituesi i ndeshjes 54

59

7. Korrik

20.00

Soçi

Fituesi i ndeshjes 51

Fituesi i ndeshjes 52

60

7. Korrik

16.00

Samara

Fituesi i ndeshjes 55

Fituesi i ndeshjes 56

Ndeshjet gjysmëfinale: (Në TRT1, TRT4K)

61

10 Korrik

20.00

Sh. Petërburg

Fituesi i ndeshjes 57

Fituesi i ndeshjes 58

62

11 Korrik

20.00

Moskë

Fituesi i ndeshjes 59

Fituesi i ndeshjes 60

Ndeshjet për vendin e tretë dhe finalja: (Në TRT1, TRT4K)

63

14 Korrik

16.00

Sh. Petërburg

Humbësi i ndeshjes 61

Humbësi i ndeshjes 62

64

15 Korrik

17.00

Moskë

Fituesi i ndeshjes 61

Fituesi i ndeshjes 62

 Lajme të ngjashme