Kombëtarja turke e futbollit të të amputuarve kualifikohet në finale

Pas fitores ndaj ekipit të Polonisë me rezultat 2-0 kombëtarja turke e futbollit të të amputuarve është kualifikuar në finale.

Kombëtarja turke e futbollit të të amputuarve kualifikohet në finale

Në ndeshjen gjysmëfinale të Kampionati Evropian të Federatës së Futbollit të të Amputuarve të Evropës (EAFF) që u organizua në Turqi, kombëtarja turke e futbollit të të amputuarve mundi kombëtaren e Polonisë me rezultat 2-0 dhe u kualifikuan në finale.

Ekipi turk i Federatës së Sportit të Personave me Aftësi të Kufizuar Fizike (TBESF) Në kuadër të projektit “Turqia luan futboll” të organizuar nga Federata e Futbollit të Turqisë, u përball në ndeshjen e gjysmëfinales me ekipin e Polonisë në kampin e trajnimit të ekipeve kombëtare turke “Hasan Dogan” në Riva të Stambollit.

Turqia, e cila korri fitore ndaj kundërshtarit të saj, në finale do të përballet me ekipin e Spanjës, e cila mundi Anglinë me rezultat 3-0.Lajme të ngjashme