Thyhet rekordi botëror në paraplanerim me trio infinitive

3 sportistë të huaj kanë thyer në Kapadokya të Turqisë rekordin botëror të hedhjes me stil të lirë me parashutë nga balona me ajër të ngrohtë në lartësinë 3 mijë e 500 metër.

Thyhet rekordi botëror në paraplanerim me trio infinitive

Në Kapadokya është thyer rekord botëror në hedhjen e lirë me parashutë (paraplanerim).

Rekordi që thyen 3 sportistë të huaj, të cilët pasi u hodhën nga balona u rrotulluan plot 126 herë në ajër, u ndoq me një interes të veçantë nga të pranishmit.kapadokya

Në fillim me balonë sportistët u ngjitën deri në lartësinë 3 mije e 500 metra.

Pastaj ata bënë hedhje të lirë me parashutë.

Sportistët aventurierë dhuruan një shfaqje disi ndryshe në qiellin e Kapadokyas.

Sportistët balonat që punojnë me ajër të ngrohtë i përdorën për të provuar mundësinë e thyerjes së rekordit.

3 sportistët e huaj u hodhën nga balona me parashutat e tyre dhe bënë provën për të thyer rekordin botëror për “rrotullimin trio-infinit”
Në ajër sportistët u rrotulluan 126 herë dhe e realizuan me sukses hedhjen me parashutë nga balona.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme