Euro 2016 - Programi i ndeshjeve të sotme

Duke filluar nga ora 18.00, sonte do të zhvillohen 8 ndeshje për eliminatoret e Euro 2016-s, përkatësisht në grupet "D", "F" dhe "I".

Euro 2016 - Programi i ndeshjeve të sotme

Programi i ndeshjeve, që do të luhen të premten për eliminatoret e Euro 2016-s është:

Grupi D:

(18.00) Gjeorgji – Poloni

(20.45) Gjermani – Gjibraltar

(20.45) Skoci – Irlandë

Klasifikimi: P N F B H GOL dif

1. Poloni 7 3 2 1 0 11 2 9

2. Irlandë 7 3 2 1 0 10 2 8

3. Skoci 4 3 1 1 1 4 4 0

4. Gjermani 4 3 1 1 1 3 4 -1

5. Gjeorgji 3 3 1 0 2 4 3 1

6. Gjibraltar 0 3 0 0 3 0 17 -17

Grupi F:

(20.45) Greqi – Ishujt Faroe

(20.45) Rumani – Irlanda Veriut

(20.45) Hungari – Finlandë

Klasifikimi: P N F B H GOL dif

1. Irlanda Veriut 9 3 3 0 0 6 1 5

2. Rumani 7 3 2 1 0 4 1 3

3. Finlandë 4 3 1 1 1 4 4 0

4. Hungari 4 3 1 1 1 3 3 0

5. Greqi 1 3 0 1 2 1 4 -3

6. Ishujt Faroe 0 3 0 0 3 1 6 -5

Grupi I:

(20.45) Serbi – Danimarkë

(20.45) Portugali – Armeni

Klasifikimi: P N F B H GOL dif

1. Danimarkë 4 3 1 1 1 3 3 0

2. Shqipëri 4 2 1 1 0 2 1 1

3. Portugali 3 2 1 0 1 1 1 0

4. Serbi 1 1 0 1 0 1 1 0

5. Armeni 1 2 0 1 1 2 3 -1


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme