Sot filloi turneu i 50-të i Presidencës turke në çiklizëm

Sot filloi turneu i 50-të i Presidencës turke në çiklizëm

Sot filloi turneu i 50-të i Presidencës turke në çiklizëm.

Në 50-vjetorin e turneut, që ka një rëndësi të madhe nga aspekti i prezantimit të Turqisë e ku marrin pjesë 21 ekipe me 168 sportistë, etapa e parë do të zhvillohet në relacionin Atanlja-Allanja.

Turi do të përfshijë etapat në Kemer, Finike, Elmallë, Fethije, Marmarisë, Bodrum, Selçuk, Kushadasë, Izmir dhe do të marr fund në Stamboll.

Pas përshkimit të etapave përgjatë bregdetit të Egjeut dhe Detit Mesdhe çiklistët nga Izmiri do të kalojnë me anë të linjave ajrore në Stamboll.

Turi me gjatësi 1 mijë e 254 kilometra do të marr fund me një finale madhështore që do të organizohet më 4 maj ditën e diel në Stamboll.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme