Sistemi i prodhuar nga inxhinierët turq nuk ka shembull në botë

Turqia jep një shembull për botën në industrinë e mbrojtjes, veçanërisht në teknologjinë e mjeteve ajrore pa pilot dhe dronëve të armatosur pa pilotë.

1737537
Sistemi i prodhuar nga inxhinierët turq nuk ka shembull në botë

Turqia jep një shembull për botën në industrinë e mbrojtjes, veçanërisht në teknologjinë e mjeteve ajrore pa pilot dhe dronëve të armatosur pa pilotë.

Sistemi i zhvilluar nga Turqia për testimin e dronëve në fjalë është aktualisht numri një në botë.

Në një lajm të gazetës “Sabah” bëhet e ditur se Koreja e Jugut dëshiron që edhe testet e dronëve që ka blerë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, t’i bëjë në Turqi.Lajme të ngjashme