Ministria e Mbrojtjes Kombëtare publikoi imazhet satelitore të zjarreve në pyje

Satelitët vendas të kërkimit me rezolucion të lartë “Gokturk-1” dhe “Gokturk-2” fotografuan zjarret pyjorë në rrethet Manavgat dhe Marmaris të Antalies.

1683520
Ministria e Mbrojtjes Kombëtare publikoi imazhet satelitore të zjarreve në pyje

Satelitët vendas të kërkimit me rezolucion të lartë “Gokturk-1” dhe “Gokturk-2” fotografuan zjarret pyjorë në rrethet Manavgat dhe Marmaris të Antalies.

Fotografitë satelitore të bëra nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare zbuluan gjithashtu shtrirjen e zjarrit.

Imazhet satelitore u dërguan në ministritë përkatëse që luftojnë zjarrin.

Bëhet e ditur se punimet për të shuar zjarret e pyjeve në Manavgat dhe Marmaris po vazhdojnë ende.

 


Lajme të ngjashme