Sateliti «Turksat-5A» do të dërgohet në hapësirë në fund të vitit

Me vënien në punë të satelitit të ri «Turksat-5A» krahas fushës së transmetimit Turqia do të mbulojë një sipërfaqe më të madhe që përfshin Lindjen e Mesme, Evropën, Afrikën e Veriut dhe Afrikën e Jugut.

1488665
Sateliti «Turksat-5A» do të dërgohet në hapësirë në fund të vitit

Sateliti «Turksat-5A» do të dërgohet në hapësirë në fund të këtij viti.

Me vënien në punë të satelitit të ri «Turksat-5A» krahas fushës së transmetimit Turqia do të mbulojë një sipërfaqe më të madhe që përfshin Lindjen e Mesme, Evropën, Afrikën e Veriut dhe Afrikën e Jugut.

Sateliti «Turksat-5A» do të jetë sateliti i katërt i komunikimit në flotën aktive satelitore të Turqisë.

 


Lajme të ngjashme