Atmaca kalon me sukses testin e gjuajtjes

Raketa e parë e udhëzuar detare e Turqisë ,“Atmaca” goditi shënjestrën me sukses.

1448895
Atmaca kalon me sukses testin e gjuajtjes

Raketa e parë e udhëzuar detare e Turqisë ,“Atmaca” goditi shënjestrën me sukses.

Nënsekretari i Industrisë turke të Mbrojtjes, Ismail Demir në postimin e bërë nga llogaria e tij në “Twitter” tha se raketa goditi në shenjë objektiven në një distancë prej më shumë se 200 kilometrash.

“Atmaca këtë radhë fluturoi gjatë. Atmaca ka përmbushur në mënyrë të shkëlqyer funksionet e veta dhe tani përgatitemi që raketa të hyjë në inventar”, shkroi Demir.

 

 


Lajme të ngjashme