Fillon numërimi drejt zeros për “Teknofest Istanbul”

Festivali i Teknologjisë së Stambollit, “Teknofest Istanbul”, që realizohet në kuadër të objektives së “Teknologjisë Kombëtare”, do të zhvillohet gjatë datave 20-23 shtator në aeroportin e ri të Stambollit, më i madh në botë...

1043191
Fillon numërimi drejt zeros për “Teknofest Istanbul”

Festivali i Teknologjisë së Stambollit, “Teknofest Istanbul”, që realizohet në kuadër të objektives së “Teknologjisë Kombëtare”, do të zhvillohet gjatë datave 20-23 shtator në aeroportin e ri të Stambollit, më i madh në botë.

“Teknofest Istanbul” është festivali i parë në Turqi i hapësirës, aeronautikës dhe teknologjisë.

Krahas garave teknologjike me shpërblimet të mëdha në historinë e Turqisë, vizitorëve do t’u ofrohen shfaqe hapësinore, seminare, samit dhe aktivitete të ndryshme të nismës ndërkombëtare.    Lajme të ngjashme