Amerikë e Veriut - Ford tërheq mbi 440 mijë makina për shkak të kapakut të motorit

Gjiganti amerikan i automobilistikës, Ford, do të tërheqë mbi 440 mijë automjete në Amerikën e Veriut për të zgjidhur një problem, që mund të shkaktojë zjarr dhe të rezultojë me hapjen e papritur të kapakut të motorit...

705404
Amerikë e Veriut - Ford tërheq mbi 440 mijë makina për shkak të kapakut të motorit

Gjiganti amerikan i automobilistikës, Ford, do të tërheqë mbi 440 mijë automjete në Amerikën e Veriut për të zgjidhur një problem, që mund të shkaktojë zjarr dhe të rezultojë me hapjen e papritur të kapakut të motorit.

Tërheqja e parë përfshin më shumë se 230 mijë makina, përfshi këtu modelet Escape, Fiesta ST, Fusion dhe Transit me motor 1.6 turbo, prodhuar në periudhën nga viti 2013 deri në 2015-n.Lajme të ngjashme