Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Solar Impulse 2 vijon turin e tij në botë

Aeroplani diellor “Solar Impulse 2” vazhdon turin e tij në botë duke lënë hapësirën e Oklahomës (qendër) për një fazë të re të udhëtimit pa karburant.

Solar Impulse 2 vijon turin e tij në botë

Avioni eksperimental, i cili u nis dje rreth orës 04:22 (09:22 GMT) nga aeroporti ndërkombëtar i Tulsës, do të ulet në pistën e aeroportit ndërkombëtar të Dejtonit (Ohajo) sot rreth orës 23:00 (të dielën rreth orës 03:00 GMT), sipas organizatorëve.

Objektivi ynë është kryerja me sukses e turit të parë rreth botës me anë të avionit diellor, një dëshmi e qartë që teknologjitë moderne dhe të pastra mund të arrijnë të pamundurën”, deklaruan organizatorët e projektit.Lajme të ngjashme