Angli - Sukses shkencor i tre mjekëve turq

Anglia ka vlerësuar me çmimin e parë një libër me autorë tre mjekë turq. Vepra në fjalë, që trajton infeksionet e reja, është zgjedhur libri i vitit në sferën e shëndetit publik nga Shoqata Britanike e Mjekëve.

Angli - Sukses shkencor i tre mjekëve turq

Titulli i librit është “Sëmundjet e Reja Infektive: Studime të Rasteve Klinike”.

I shkruar nga tre profesorë turq dhe një amerikan (Onder Ergonul, Fusun Can, Murat Akova dhe Lawrence Madoff), ky libër trajnon me hollësi infeksionet e reja në botë, duke u ndalur veçanërisht mbi ebolën dhe ethet hemorragjike krimeano-kongoleze.

Ai u zgjodh libri i vitit në Angli midis 630 veprave nga çdo anë e globit.

Libri iu atribuua studentëve të mjekësisë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme