Brezi i ri, shpresë për zhvillimin e Shqipërisë në fushën e shke

Në Tiranë çelet panairi i shkencës, me një pjesëmarrje të gjerë të nxënësve të rrethit, të cilët kishin sjellë projektet e tyre nga shumë fusha të shkencës. Fituesit do të marrin pjesë në olimpiadën ndërkombëtare në Amerikë.

227242
Brezi i ri, shpresë për zhvillimin e Shqipërisë në fushën e shke

Mbi 500 nxënës nga cikli nëntëvjeçar dhe ai mesëm prezantuan rreth 250 projekte shkencore në fushat e Shkencës, Inxhinierisë, Mjedisit dhe Informatikës, në ekspozitën shqiptare të shkencës, që u çel në Tiranë në ambientet e Kolegji Turgut Ozal 9-vjeçar, tek Ish-Qyteti i Nxënësit.

Sipas organizatoreve dy projektet më të mira të këtij Panairi do te fitojnë të drejtën e pjesëmarrjes dhe përfaqësimit të Shqipërisë në Olimpiadën Ndërkombëtare të Projekteve Shkencore (I-SWEEP) që zhvillohet në Texas (USA) në muajin Maj 2015.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme