Shënime nga Uzbekistani (I)

Shënime nga Uzbekistani (I)

Javën e kaluar në Uzbekistan u zhvillua një simpozium me mbështetjen e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), Qendrës së Mendimit dhe Kërkimeve në Ankara (ADAM), Universitetit “Sabahattin Zaim” dhe Universitetit Kombëtar të Uzbekistanit.