Çfarë ka ndodhur më datë 1 shkurt?

Çfarë ka ndodhur më datë 1 shkurt?


Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 1 shkurt.