Çfarë ka ndodhur më 28 mars?

Çfarë ka ndodhur më 28 mars?

Disa nga ngjarjet, njerëzit dhe datat më me ndikim në historinë turke dhe atë botërore që kanë shënuar ditën e sotme, 28 mars.