Aktivitetet e TIKA-s (Pjesa 2.)

Aktivitetet e TIKA-s (Pjesa 2.)

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), një prej hallkave të qytetërimit të vakëfeve, demonstron në mënyrë konkrete qëndrimin e ndërgjegjshëm dhe humanitar të Turqisë duke çuar ndihma në zonat më të thella dhe vendbanimet më të largëta të botës.


Fjalët Kyçe: TIKA , aktivitetet e TIKA-s , Turqi