Emisioni 02.02.2019

Emisioni 02.02.2019

Emisioni radiofonik i Zërit të Turqisë sjell për ju çdo ditë, në orën 15:30, lajmet më të fundit nga Turqia, rajoni e bota; analiza, informacione të larmishme nga jeta e përditshme, kultura-arti, shëndeti, shkenca, historia, ekonomia, sporti si dhe muzikë të zgjedhur turke.