Në Tiranë promovohen ëmbëlsira dhe gatime të tjera tradicionale turke

Në Tiranë promovohen ëmbëlsira dhe gatime të tjera tradicionale turke

Ambasada e Turqisë në Tiranë, në bashkëpunim me Grupin e Grave Sipërmarrëse të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri - Turqi (ATTSO) dhe Ministrinë e Turizmit dhe Kulturës të Turqisë, organizoi në kryeqytetin shqiptar aktivitetin e prezantimit të ëmbëlsirave dhe gatimeve të tjera tradicionale turke.