Zv.ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë: “Bashkë me Turqinë ne i përgjigjemi shumë sfidave globale të sigurisë dhe paqes”

Zv.ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë: “Bashkë me Turqinë ne i përgjigjemi shumë sfidave globale të sigurisë dhe paqes”

Drejtoria e Menaxhimit të Fatkeqësive Natyrore dhe Emergjencave Civile në Turqi (AFAD) i dorëzoi qeverisë shqiptare 480 tenda (çadra) familjare të përshtatshme për çdo lloj klime dhe me vlerë totale 350.000 euro.