Shqipëria përkrah fuqimisht unitetin dhe tërësinë territoriale të Bosnjë dhe Hercegovinës

Shqipëria përkrah fuqimisht unitetin dhe tërësinë territoriale të Bosnjë dhe Hercegovinës

Zv/kryeministrja dhe ministrja e Punëve të Jashtme e Bosnjë dhe Hercegovinës, Bisera Turkoviç, ka realizuar një vizitë zyrtare në Shqipëri, ku është takuar me autoritete e larta shqiptare.