Shqipëria i kaloi me sukses zgjedhjet vendore

Shqipëria i kaloi me sukses zgjedhjet vendore

Të dielën e kaluar, në Shqipëri ka përfunduar me sukses procesi i votimit për zgjedhjet lokale, pikërisht zgjedhjen e 61 kryetarëve e bashkive dhe anëtarët e këshillave bashkiakë.