ShBA dhe Thaçi presion qeverisë për anulimin e taksës 100%

ShBA dhe Thaçi presion qeverisë për anulimin e taksës 100%

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) i kanë dërguar një letër në formë ultimautmi Qeverisë së Kosovës, në të cilën kërkohet që të hiqet taksa e vendosur në masën 100% ndaj produkteve që importohen në Kosovë nga Serbia dhe Bosna e Hercegovina. Presidenti Thaçi kërkon që të miratohet kërkesa e ShBA-së. Por Kryeministri Haradinaj nuk ka reflektuar deri më tani.