QUINT-i kërkon heqjen e taksës, Haradinaj reziston, Veseli mirëpret

QUINT-i kërkon heqjen e taksës, Haradinaj reziston, Veseli mirëpret

Rifillimin e dialogut dhe heqjen e taksës po e kërkojnë sërish vendet e QUINT-it. Përderisa kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj ka thënë se taksa do të hiqet vetëm pas njohjes nga Serbia. Kryeparlamentari Veseli thotë se janë shqetësime të arsyeshme të miqve tanë të Kosovës.